Barista Coffee bar Seminar – Level 3

Περιγραφή Σεμιναρίου:

Το απόλυτο trend των τελευταίων ετών στην βιομηχανία του καφέ ανά τον κόσμο, η τεχνική COLD BREW & AEROPRESS, έχει πλέον την δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φανατικών του καφέ και ο λόγος απλός! Ο cold brew coffee ή ο καφές κρύας εκχύλισης όπως πολύ σωστά ονομάζεται, είναι ένας τρόπος παρασκευής κρύου καφέ που απευθύνεται στους λάτρεις των έντονων απολαύσεων, γεύσεων, αρωμάτων, με μικρότερη οξύτητα (πιο ελαφρύς για το στομάχι), που ξεχωρίζει για την ποιότητα της πρώτης ύλης!

Η διαδικασία παρασκευής του συγκεκριμένου καφέ είναι ιδιαίτερη και απαιτητική, διότι δίνεται έμφαση στην ποιότητα των υλικών αλλά και στον τρόπο που παρασκευάζεται (το κλειδί είναι στις σωστές αναλογίες). Ήδη μεγάλες αλυσίδες καφέ χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική παρασκευής καφέ, μετατρέποντας τον cold brew σε must!

Στο εξειδικευμένο σεμινάριο της Master, θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε σε όλες τις παρακάτω τεχνικές καφέ φίλτρου και να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του καφέ φίλτρου.

Θεματικές Ενότητες/Τεχνικές Καφέ:

  • Pour over
  • Clever dripper
  • Cold brew με τεχνικές tower brew technique & infused
  • Aeropress χειρός
  • Σιφόν tower
  • Παγωμένο καφέ φίλτρου

Και το ταξίδι τώρα ξεκινά…

Τρόπος παρακολούθησης:

Δια ζώσης: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 10 ωρών
Κόστος: 345€

ή

Online Workshop: 5 ώρες
Κόστος: 125€

Κλείσε θέση: Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τα τμήματα Μαΐου & Ιουνίου

*Παρέχεται έκπτωση 30% σε ανέργους, σε εργαζόμενους σε αναστολή μέχρι και πρόσφατα, σε σπουδαστές & συνεργάτες της MASTER.
*Θα λάβετε Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας. Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στην MASTER A.E. δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.



Κάντε Like στην σελίδα μας στο FB
Ακολουθήστε μας: Tik Tok / Instagram / Twitter: Master Academy