Eκπαιδευτικό Σεμινάριο Bartender «The Art of Homemade Cocktails & Drinks»
Τρόπος παρακολούθησης:
Online Workshop: 9 ώρες – Level I
Βασικές γνώσεις παρασκευής cocktail και ποτών, ευφάνταστες συνταγές, πρακτική εφαρμογή
Τμήμα Μαΐου & Τμήμα Ιουνίου
ή
Δια ζώσης: 40 ώρες – Level II
Πολύπλοκες τεχνικές & μεγαλύτερος αριθμός συνταγών cocktail και ποτών, πρακτική εφαρμογή
Τμήμα Μαΐου & Τμήμα Ιουνίου
Περιγραφή Σεμιναρίου:
Κάθε επαγγελματίας Bartender στηρίζει την επιτυχία του, σε μεγάλο βαθμό στις homemade παρασκευές για την δημιουργία νόστιμων και ευφάνταστων ποτών. Σε αυτό το μοναδικό online workshop, θα παρασκευάσετε πρωτότυπα ποτά και cocktails, συνδυάζοντας εξαιρετικά υλικά και πρώτες ύλες, με τον master του είδους, Καββαδά Δημήτρη.
Εντυπωσιακές συνταγές, συναντούν τους διαφορετικούς τρόπους αρωματισμού πρώτων υλών, προσφέροντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό γνώσεων από τον πλέον έμπειρο bartender! (10+ χρόνια).
+Bonus: Ευφάνταστες ιδέες γαρνιρίσματος και εισαγωγή στις μοριακές τεχνικές του εισηγητή, θα σε καταστήσουν επαγγελματία bartender!
Θεματικές Ενότητες
- Τρόποι αρωματισμού πρώτων υλών
(Sous vide, hot – cold – instant infusion) - Παρασκευή σπιτικών λικέρ και σιροπιών
- Παρασκευή σπιτικών μαρμελάδων
- Δημιουργία σπιτικών αναψυκτικών
- Διαχείριση «άχρηστων» υλικών
- Γαρνιρίσματα ποτών & Cocktails
- Εισαγωγή σε μοριακές τεχνικές
Απευθύνεται σε:
- Επαγγελματίες του χώρου
- Εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης
- Ερασιτέχνες
- Ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργαστούν σε bar, club, beach bars, café – bar restaurants, πολυτελή ξενοδοχεία
- Ανέργους
*Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης Online Workshop
Βιογραφικό Εισηγητή:
Καββαδάς Δημήτριος
Ξεκινώντας τις σπουδές του στην βιολογία, αποφασίζει να κάνει το πρώτο του βήμα στον χώρο της εστίασης, σπουδάζοντας ταυτόχρονα bartending σε επαγγελματικό επίπεδο (Level 1, 2 & 3 + homemade products + the modern bartender) αλλά και να επενδύσει σε επιπλέον σπουδές στον τομέα του τουρισμού (hotel management).
H αγάπη του για την δημιουργία υπέροχων ποτών & cocktail όμως, τον οδηγούν στην πρώτη του εργασία σε διάφορα επώνυμα μαγαζιά (Caravin Wine Bar, Le Charme De Pit) εντός και εκτός Αθηνών, ως Bartender – Head bartender αλλά και ως Cocktail Menu Designer. Ξεκινά να λαμβάνει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις – shows ως main bartender, κάτι που τον βοηθά να αναπτύξει επιπλέον ικανότητες και εμπειρία. Επόμενη στάση, αναλαμβάνει χρέη Head Bartender στο Irodeio Parko, Project by Panagiotis Fragos(bar manager στο διάσημο εστιατόριο Hytra).
Ακολουθούν, το γνωστό σε όλους, Zonar’s ως bartender για μια σεζόν και το Αthen’ee Athens ως head bartender έως και σήμερα, ενώ ταυτόχρονα τον συναντάμε και στο φημισμένο ISLAND Athens Riviera στην θέση του Bar Manager & Menu Designer. Η εμπειρία και η θέληση για μάθηση – δική του και των bartender to be – τον οδηγεί στην απόφαση να αναλάβει τον ρόλο του εισηγητή – εκπαιδευτή στον τομέα του bartending στο ΙΕΚ MASTER / MASTER ACADEMY, ακολουθώντας μια ανοδική πορεία στον επαγγελματικό στίβο της εστίασης!
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας. Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στην MASTER A.E. δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.
Κάντε Like στην σελίδα μας στο FB
Ακολουθήστε μας: Tik Tok / Instagram / Twitter: Master Academy